HUDY Tatry Boulderblast 2014

  • Báli ste sa, že tento rok Boulderblast nebude? Zbytočne! 90. Jamesácky THT bude nadupaný zábavou a bouldristi pri tom musia byť samozrejme tiež, tento rok za podpory HUDY sportu. Povalu už máme rezervovanú, do kade pomaly nalievajú rosé a tatranská žula sa už otriasa od lišajníkov, aby sme ju mohli dotvoriť mádžom, potom a krvou.

Caption of the figure above.

Celé to bouldrovo-spoločenské čudo bude prebiehať tak ako minulý rok na Popradskom plese od piatku 15.8. do nedele 17.8. cez deň sa bude liezť, večer sa bude piť a v noci tancovať, takže ak máte slabú povahu a spánok, rovno si zoberte z práce voľno aj na pondelok, lebo z Boulderblastu sa chodí bez kože ale s boľavými nohami a spánkovým deficitom – to nie je hrozba, to je sľub, akože sme Urban Apes!

Kto nás teda poctíte svojou prítomnosťou a bouldermatkou, napíšte nám na urban-apes@climb.sk aby sa vám ušlo miesto na povale a aby na chate vedeli, koľko piva navoziť...

Účastnícky poplatok je aj tento rok 5€, poctivo všetci zaplatiť, ináč vás Gorila prepláchne v plese.

Ubytovanie na povale za 7€ na noc takže keď si donesiete padíka, tak sa určite zabavíte... Kto nežije len z lásky tak polpenzia je 10€/deň.

Carpe blocem

 

Gorila & UA

Komentáre (1)

HUDY Tatry Boulderblast 2014

24.07.2014 11:56:54
Anonym - Lanziho pokusenie

ja vaam daaam vy lobogovce do tatroch chodit spinit

Nový komentár

Ochrana proti spamu
pät -štyri = Prosím, počkajte. Overujeme, že ste to vy ...