Tomáš Plevko drtí v Santa Linyi

  • Tomáš Plevko testuje spolu zo silnou česko-slovenskou partiou formu v španielskej Santa Linyi. Počas prvých dvoch týždňov výjazdu si zvesil Rolito Sharma Ext. 8cIngravids Eskerps, 8c. Spýtali sme sa Tomáša ako sa majú a ako sa mu cesty páčili a ako prebiehalo skúšanie. Viac sa dočítate vnútri článku.

Tomáš Plevko: "V zoskupení Denisa Paila, Sabči Večeřovej, Elišky Adamovskej a Kuba Konečného sme sa vydali do Španielska do Santa Línie. Po pár hodinách strávených v lietadle a aute sme sa ocitli v Camarase kde sme mali už vopred rezervované ubytko.

Prvé dni v Santa Línii boli ťažké ale prelomilo sa to vylezenim prvej dĺžky Rolito Sharma za 8b+. Kvôli takémuto horucemu začiatku som vliezol do Fabellity za 8c ale po dvoch dnoch pokusovania som to vzdal a skúsil som druhu dĺžku Rolita Sharmu.

Po 3. pokusoch mi to vyšlo tak ďalšia cesta bola na pláne Ingravids Eskerps čo je skôr bouldrovejsie 8c. Po troch dnoch skúšania mi preskočila šľacha v prste sprevádzané obrovskou bolesťou ale vďaka Sabčinej zasobe liekov som sa dal za 4 dni dokopy a pokračoval som opäť v lezení s Vojtom Vrzbom ktorý sa ku nám pridal po vianočných sviatkoch. Prst som si vyskúšal v St. Lorenc kde sa mi podarilo 7c+ na OS a 7c+/8a na flash. Čo bolo pri daných podmienkach dosť dobrý výkon. Po rest dayi som sa opäť vratil do svojho projektu a večerným pokusom sa mi ho podarilo preliezť. Počasie sa nám potom pokazilo ešte viac ako bolo. Mrznúce hmly a silný vietor boli silné dôvody k ústupu naspäť domov a zase niečo potrénovať."

Caption of the figure above.

Caption of the figure above.

Caption of the figure above.

Comments (0)

No comments yet. Add the first one!

New comment

Ochrana proti spamu
dva -devät = Prosím, počkajte. Overujeme, že ste to vy ...