Haimaom boulder cup 2019

  • Nestáva sa príliš často, aby sa v našich končinách uskutočnili lezecké preteky s dobročinným presahom. Prvú júnovú sobotu máte v Olomouci jedinečnú príležitosť podieľať sa na skutočnej "lezeckej výzve" a svojou účasťou podať pomocnú ruku tým, ktorí zachraňujú a skvalitňujú životy ľuďom s poruchami a ochoreniami krvotvorby. 

Ako? Pod záštitou nadácie Haimaom a olomouckého spolku HK TOP OL sa 1. 6. 2019 uskutočnia bouldrové preteky. Tie budú v jeden deň prebiehať na troch rôznych bouldrovkách rozmiestnených po celom meste. 

V areáli Letného kina Olomouc, lezeckej steny Flashwall a boulderbaru Pajkland pre vás pripravíme celkovo 30 kvalifikačných bouldrov. Finále najlepších prebehne na pódiu Letného kina Olomouc na štyroch profiloch od Pilka Kameny za sprievodu beatov z dielne olomouckých Electroshock a Crackenna.  Po finále následuje afterparty.

Pre záujemcov budú pristavené Rekola k ľahšiemu presunu medzi bouldrovkami. Celý deň bude v Letnom kine Olomouc prebiehať sprievodný program. Tešiť sa môžete na vystúpenie a workshop Street Workout Olomouc, lanové prekážky, drobné hry pre najmenších, slackline, testovanie lezečiek a samozrejme dobré jedlo a pitie. 

Teraz to najpodstatnejšie: V areáli letného kina sa bude nachádzať stánok nadácie Haimaom s tímom špecialistov, ktorí vám priblížia problematiku darcovstva kostnej drene. Občania ČR sa možu priamo na mieste zapísať do registru darcov drene, a to za pomoci novej šetrnej metódy výteru z úst. Navyše časť štartovného poputuje ako dar nadácii Haimaom. 

Preto neváhajte, využite túto "lezeckú výzvu" a pomôžte ľuďom s ochoreniami krvotvorby vrátiť sa späť do aktívneho života. 

Viac informácií a registráciu pretekárov nájdete na webových stránkach http://haimaomcup.cz a na Facebooku https://www.facebook.com/hktopol/

Tešíme sa na vašu účasť!

Caption of the figure above.

Caption of the figure above.

 

 

Comments (0)

No comments yet. Add the first one!

New comment

Ochrana proti spamu
devät -jedna = Prosím, počkajte. Overujeme, že ste to vy ...