Komentáre (3)

Wow

18.05.2009 11:09:00

Klobuk dole. :) Skusal som, neskrokol som (spodne dva kroky za jebky), vazna cesta. Debaty o 9+ su podla mna uplne mimo. Ten spodny boulder je dost brutal, treba fest silne prsty. Kazdopadne liezol som uz par kus lahsich 10- siek. A keby mi Buril nenadiktoval kroky tak tam sedim este teraz. Na druhy pokus ako Milos - moj velky obdiv.

18.05.2009 18:41:47
- milo

Tak mne to neprislo tazke, (ked to porovnam napriklad s Kto mal prsty v puci na Beckove-silovejsie) tie kroky za listy sme dali na flash, zastavil nas len ten dlhsi nasah dolava do listy, lebo tam sme museli doriesit nohy... Ale urcite sa ece vratim do Krasu! V Krase je blaze!:-)

Gratulacia Milos aj odo mna!!!Radost vidiet,ked niekdo uraduje na cudzej pode:)<br /> U mna este vacsi obdiv za Kto mal prsty v puci!!!<br /> Vzdy rad vidim,ked niekto oprasi stare legendy. Predpokladam,ze si niekde od Beckova,teda otazka a zaroven prianie- dufam,ze sa s tak silnymi prstami zakusnes aj do Referenda a este radsej by som ti drzal palce vo Vedomi.Verim,ze mas na obidve cesty!!!<br /> Obecne je vzdy najvacsi boj v hlave,ked ten padne,tak padaju aj myty!!!Drz sa!!!

Túto položku môžu komentovať iba prihlásený používatelia. Prihlás sa alebo zaregistruj!