Komentáre (10)

Flegmatik

04.04.2021 18:55:10
Anonym - edo

Roman, podľa mňa je to Psychadelik podľa sprievodcu, domáci nech sa vyjadria

Re: Flegmatik

04.04.2021 19:06:33
Reakcia Anonym - Roman

Ahoj, okrem posledných troch výlezových chytov sa všetky ostatné od nástupu prvý krát stretli s mádžom až z mojej ruky, a mám prelezené aj Neurotika aj Psychadelika.

Re: Re: Flegmatik

05.04.2021 19:14:40
Reakcia Anonym - Milan

Od tretieho chytu je to psychodelik. Vylez mozes dat rovno hore alebo "zbabelo" uhnut vlavo do lokrikov kam mozes vyliext aj z neurotika. Jako ak chces silou mocou, je to tam. Na konci megaprevisu z a turbobublifukom je priestoru este dost. Treba trosicku pokefovat z lana, ale inac sa da. Iste dobrodruzne.

Re: Re: Re: Flegmatik

05.04.2021 21:10:07
Reakcia Anonym - Roman

Ahoj, vrátil som sa to tejto oblasti cca po 30-tich rokoch, vtedy sa tam nebouldrovalo, tento šuter ma oslovil, tak som si ho preliezol z ľava do prava skoro v ,,pól metrových rozostupoch'', všetko na OS, akurát variant Neurotika cez pravú lištu na tretí pokus, bola veľmi šmykľavá, v Psychadelikovi som odlomil vo výleze priamo, madlo, (vežičku min 20 na 20cm a ďalej sa to drolí), ustál som to. Nástup medzi nimi sa mi páči kôli nenáročnému preskoku a takto to je prvý prelez, ešte som to preliezol aj vpravo od Workoholika, nejedná sa tu, z môjho pohľadu, o žiadne extrémne náročné výstupy, ale o pekné lezecké kroky, v súčastnosti z hošími výlezmi, tak neviem o čo ide. Len tak trošku na doplnenie, ak budeš mať vysólovaných aspoň desatinu tak vážnych sólovýstupov ako ja, môžme hodiť reč o význame slova zbabelo. :-) Pekný večer.

Re: Re: Re: Re: Flegmatik

06.04.2021 03:38:36
Reakcia Anonym - Milan

Bouldering je hra. Ejha. Ale si haklivy. Zbabely vylez je zbabely vylez. Vobec nic to nema s Tvojim vylezom. Je to veeeelmi vseobecne. Zadny sektor pred 30timi rokmi nebol vobec objaveny. Ze sa liezla mumacka a boli tam veci od Kavuliakovcov a od starych TT borcov vieme. Pozname ich a vazime si ich. Porovnavat solovanie sportoviek a bouldering je ako porovnavat tatry vysoke s machnacom tiez v ta3. Nikto nezhadzuje ani nedegraduje. A nepaci sa mi tvoja posledna vystatovacna veta o solovani vaznych vystupov a debate o zbabelosti a o ich pocte. Tiez mam nieco vysolovane. Len tak na doplnenie. Ale v konecnom dosledku definujeme bouldering slovami stareho pardala kdyz mne bavi se s tim se tak jebat. Pekne rano a den prajem.

Re: Re: Re: Re: Re: Flegmatik

06.04.2021 10:49:44
Reakcia Anonym - Roman

Ahoj, osobne sa asi nepoznáme, a asi si pamätám trochu viac, mimochodom borháky v starých cestách od Kavuliakov sme ohýbali ešte s Tomovičom z hromozvodového drátu na vojne v 80-tych rokoch, okrem iného som bol členom v TT HO oddiely, viem, že problém dnešnej doby je čítanie s porozumením, sklľudnenie hormónu, ega a hlavne pokora a tolerancia a v neposlednom rade trošku znalostí minulosti, tak si skús prečítať ešte raz predošlú odpoveď a dôvod nepriameho dolezu,:-) ak myslíš pardála s prezívkou Svišť, môjho rovesníka a kamaráta, tak s ním mám niečo odbouldrované a aj odlezené a veľmi dobre chápem význam jeho slov, vermi, keď pochopíš obsah týchto riadkov a podstatu pohybu po kameňoch a lezenia, posunie ťa to o veľký kus ďalej. Teším sa, že sa niekedy stretneme aj osobne pod kameňmi a pokecáme, a nie takto neosobne cez anonymné správy, dúfam, že sa prihlásiš. Tak sa drž a veľa pekného lezenia.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Flegmatik

07.04.2021 06:59:22
Reakcia Anonym - Milan

Myslim, ze posun by mal nastat v inej hlave. Ved ked sa vidime v obchode ci na skalach pokecame.

Flegmatik

07.04.2021 09:43:01
Anonym - Ondro

Hej je to v pohode variant...v podstate si si zakázal to prvé madlo z Psychadelika.

Flegmatik

07.04.2021 09:58:54
Anonym - Zvk

Mne tam skôr jednoznačne vadí deficit ružových legín na ktoré som si za posledné videá zvykol. Snáď sa to s príchodom leta vráti späť do starých koľají.

Flegmatik

07.04.2021 10:42:45
Anonym -

https://youtu.be/TkJaQtnnOgg

Nový komentár

Ochrana proti spamu
osem -štyri = Prosím, počkajte. Overujeme, že ste to vy ...