Seminár metodicko-bezpečnostnej komisie

  • Zdravím Vás, priatelia, pozývam Vás na seminár pripravovaný metodicko-bezpečnostnou komisiou s tematikou lezenia na umelých stenách 7.-8.11. v bratislavskom Vertigu.

Obsahom seminára bude metodika a bezpečnosť pri výcviku na umelých stenách. Seminár je určený cvičiteľom skalného lezenia, ale je otvorený aj pre ostatných záujemcov o túto problematiku.

Lektormi seminára budú členovia metodicko-bezpečnostnej komisie. Uskutoční sa v dňoch 7. a 8. novembra v Bratislave vo Vertigu. Začiatok seminára je 7.11. o 16.00, ukončenie v sobotu popoludní cca do 15.00.

Z organizačných dôvodov je nutné vedieť počet účastníkov seminára (vyhradenie priestorov lezeckej steny, doba trvania praktických častí semnára), preto je potrebné sa na seminár prihlásiť najneskôr do 30.10.2008 na mailovú adresu horoskola@james.sk Účastnícky poplatok na seminári je 100,- Sk. Poplatok budú účastníci hradiť na mieste. Ubytovanie a strava je v réžii zúčastnených.



Horolezecká škola James podala v septembri žiadosť o akreditáciu vzdelávania metodických pracovníkov pre kvalifikáciu Cvičiteľ lezenia na umelých stenách. V prípade, že do doby konania seminára bude akreditácia akreditačnou komisiou Ministerstva školstva schválená, dostanú zúčastnení cvičitelia skalného lezenia samostatnú kvalifikáciu Cvičiteľ lezenia na umelých stenách.




Predseda MBK Vlado Paulík

Komentáre (0)

Nikto zatiaľ nepridal komentár. Buď prvý!
Túto položku môžu komentovať iba prihlásený používatelia. Prihlás sa alebo zaregistruj!