Edelweiss Cup - Slovenský pohár mládeže

  • Všetky lezeniachtivé deti a mládež pozývame na 1. tohtoročné kolo pretekov v lezení, Edelweiss Cup - Slovenský pohár mládeže

Preteky sa uskutočnia 4. apríla 2009 na umelej stene gymnázia v Myjave. Sú určené deťom a mládeži do 15 rokov, ktoré pre tento rok oficiálne súťažia v 2 kategóriach:


 


1. kategória A: rok narodenia 1997 a mladší


 


2. kategória B: rok narodenia 1994 - 1996


 


Poznámka: kategóriu XXL (nad 15 rokov) z kapacitných a časových dôvodov neotvárame; pri dostatočnej obsadenosti kategórie mini (do 10 rokov - t.j. r. nar. 1999 a mladší) túto vyhlásime a ohodnotíme zvlášť, ale do celkového pohára sa započítajú ako kategória A, teda zohľadní sa umiestnenie v tejto kategórii


 


Podľa aktuálnych pravidiel a požiadaviek SLPM (uverejnených na http://www.cccbbb.sk) sme pripravili pre všetkých pretekárov 4 cesty na veľkej stene a 4 bouldre. Všetci lezú všetko - A kategória s horným lanom, B kategória na prvom konci. 3 cesty sa polezú štýlom flash, 4. cesta bude "pracovná" - bude ťažšia ako ostatné a lezec bude mať neobmedzený počet pokusov. Započíta sa najlepší výkon. Časový rozpis je uvedený na plagáte. Od 10.00 hod bude kategória A liezť cesty a kategória B bouldre. O 12.00 bude prestávka na obed, 0 13.00 sa kategórie vymenia. O 15.00 bude koniec pretekov a o 15.30 sa vyhlásia výsledky. Pri rovnosti bodov v prvom rade rozhodne počet pokusov v pracovnej ceste a pri bouldroch, ak by toto nerozhodlo, bude superfinále.


 


Registrovať sa môžte na stránke klubu http://www.gymy.sk/redpoint. registračný poplatok je 3 € pre vopred zaregistrovaných (do štvrtku 2. apríla) a 5 € pre registrovaných v deň štartu.


 


Caption of the figure above.


 


Prosím dospelých zástupcov klubov, aby pri registrácii delegovali niekoho zo svojich radov medzi rozhodcov. Potrebujeme 8 ľudí z iných klubov (4 cesty a 4 bouldre), ktorí budú dohliadať na objektivitu hodnotenia a rozhodovať v prípadných sporných situáciach. Spoluorganizátor pretekov je SHS JAMES a hlavný sponzor firma EDELWEISS. Ďakujem a tešíme sa.

Komentáre (0)

Nikto zatiaľ nepridal komentár. Buď prvý!
Túto položku môžu komentovať iba prihlásený používatelia. Prihlás sa alebo zaregistruj!