Kubínov Memoriál

  • Dňa 16.5.2009 sa konal už 25.ročník bežecko-lezeckej súťaže s názvom Memoriál Roberta Kubína. Tohto roku počasie opäť prialo a tak sa na štart postavilo 25 pretekárov z Košíc, Michaloviec a Bratislavy.
Prvé miesto v kategórii mužov obhájil Števo Nižník, ktorý bol najrýchlejší v obidvoch disciplínach. V ženskej kategórii si najlepšie počínala iba 17 ročná Martina Viňanská z Vinného, ktorá sa v bežeckej časti umiestnila celkovo na 4 mieste a svoju kategóriu suverénne vyhrala. Medzi veteránmi nedal nikomu šancu odchovanec Jánošikovej Bašty Dano Sokol.
Na záver sa chcem poďakovať Hasičovi, Daliborovi a Jeňovi sa super minerálku a Xionťak na občerstvovačkách na Vysokom vrchu a Hrešnej, Meštymu s Maťkom za vyznačenie trate, tentoraz nikto nezablúdil aj keď pretekalo viacero ľudí prvý krát, Embyho Katke za občerstvenie v cieli a hlavne sponzorom, ktorí poskytli vecné ceny pre najlepších:
 
Kompletné výsledky.
 
Žilmont - výrobca lán Gilmonte , Ivan Vydra - Sloger, Xiont, Boris Galvánek - Stachema, Maroš Jacina - Penzión Litvor a Robo Dargo - fin. cena.
 
Dušan Beránek
 
Caption of the figure above.
 
Caption of the figure above.
 
Caption of the figure above.
 
Caption of the figure above.
po vyhlásení výsledkov
 

Komentáre (0)

Nikto zatiaľ nepridal komentár. Buď prvý!
Túto položku môžu komentovať iba prihlásený používatelia. Prihlás sa alebo zaregistruj!