Pozvánka: Premietanie film Afrika

  • Nedostupný
    Zajtra v utorok (8.12.) robime s Andym a Joskym také malé premietanie nášho šhort filmu z Južnej Afriky (cca. 30 min času svojho bude treba obetovať na to :) ).. Nie je to žiadny brutal lezecký nášup videjo (lezenia je tam dokopy 4 minúty a 52 sekúnd  ), je to skôr taký zostrih celého nášho tripu, pohody a tak..

Premietať budeme v Áčku (A-klub, Akademicky klub), na Štúrovej 9, je to po ceste zo Šafka ku kamennému Tescu, asi v polke cesty po pravej strane, potom schodami dole. (http://www.obedovat.sk/bratislava/Mapa_65_Akademick%C3%BD_klub).

Začať chceme tak okolo 20,00 - 20,30, podľa ľudi. Nie je to nijako označené, žiadny plagátek, nič, tak keď náhodou niekto dojde, tak nech sa nezlakne, že to tam nevyzerá tak  pripraveno, lebo to pripravené neni, sme sa tak dnes iba narýchlo dohodli :) Prosto iba zapneme projektor, zhasneme svetlá a pustíme múvie :) Bude to v tej prvej miestnosti, ako sa zíde hneď po schodoch, nie tam kde je Bar. Ak to bude zamknuté treba prejsť cez Bar a po ceste si zobrať nejaký beer alebo kofolu..  Vstup je zadara samozrejme.

No tak sú vlastne pozvaní šeci, priestoru je vraj dosť a ak aj nie, nejako sa vopcháme :) Tak sa možno aj tešíme, pa :)
Remo

Komentáre (0)

Nikto zatiaľ nepridal komentár. Buď prvý!
Túto položku môžu komentovať iba prihlásený používatelia. Prihlás sa alebo zaregistruj!