Denné lezecké tábory pre deti

  • Nedostupný
    Si pripravený/á na poriadne dobrodružstvo? Chceš si letné prázdniny užiť naplno? Chceš spoznať nových kamarátov? Chceš zažiť kopec nových zážitkov? Chceš si zašportovať a zabaviť sa? MY MÁME NIEČO, ČO SPLNÍ TVOJE PRIANIA!   Príď na denný lezecký tábor pre deti Urban apes junior, kde na teba čaká 5 dní plných zážitkov, adrenalínu a zábavy.

DENNÝ LEZECKÝ TÁBOR
URBAN APES JUNIOR

 

Aj keď ešte vonku panuje zima, my, inštruktori z Denných lezeckých táborov sa nevieme dočkať leta. Preto už teraz máme pripravenú PONUKU LETNÝCH LEZECKÝCH TÁBOROV PRE DETI.

Predpokladaný plán tábora:

1. deň – Lanársky deň

2. deň – Súťažný deň

3. deň – Skalolezecký deň

4. a 5. deň – Pajštúnsky dvojdeň

Úspešne sme na táboroch liezli a športovali už niekoľko rokov (či pod záštitou o.z. Hory a mesto, alebo minulý rok už pre novo vytvorené o.z. Urban Apes). Tak prečo si to nezopakovať...

Čaká na nás 5 dní plných zážitkov, adrenalínu a zábavy. Spojili sme to najlepšie z minulých rokov, na čo sme zvyknutí a máme radi, s novými zaujímavými novinkami. Budeme rozvíjať nielen naše lezecké schopnosti na ozajstných skalách, ale aj lezenie na lanových prekážkach a rôzne iné športové a zábavné aktivity. Vybláznime sa v najvyššom lanovom parku na Slovensku, zasúťažíme si o super ceny na lanových prekážkach tesne nad zemou, zalezieme si na skale v Bratislave a našu púť zavŕšime lezením na Pajštúnskych skalách.

Čaká nás aj bazén, streľba z kuše, obria hojdačka, trampolína,  napínavé súťaže, grilovanie, jóga so skúseným cvičiteľom, rôzne hry, slackline, turistika, ohník, opekanie, lezenie, lezenie, lezenie a ešte raz lezenie... (V prípade nepriaznivého počasia nám útočisko poskytne lezecké centrum Vertigo a Sad Janka Kráľa.)

1. turnus

2. turnus

16.-20.7.

13.-17.8.

 

Takže ak ešte nemáš plány na leto a máš viac ako 9 rokov, vyber si termín, ktorý ti najviac vyhovuje a pošli čo najskôr PRIHLÁŠKU.

Prihlášku nájdeš tu. Maximálny počet účastníkov na jeden turnus je 15 a minimálny je 7. V prípade malého počtu detí v skupine bude program prispôsobený. Obsadenosť turnusov si môžeš  pozrieť tu.

Prihlášku treba zaslať vedúcej tábora Radke Hrabalovej na herminkacom@gmail.com najneskôr do 31.6.2012. So zaslaním prihlášky je potrebné uhradiť aj účastnícky poplatok, ktorý predstavuje iba 90€ za jeden táborový turnus.

Cena zahŕňa vstup do lanového parku, stravu (5 obedov vo forme grilovania a opekania, outdoorovú večeru a raňajky), zapožičanie lezeckého materiálu (okrem lezeckých topánok), cvičiteľa jógy, cestovné lístky, skúsený a odborný dozor, poistenie na 5 dní.

 

Bližšie informácie nájdeš na stránke http://lezecketabory.webnode.sk/, alebo píš na herminkacom@gmail.com.

Tešíme sa na teba!

Komentáre (1)

Denné lezecké tábory pre deti

05.03.2012 21:09:38
-

neskutocne putavo napisane, neviem sa dockat nech uz je termin ... potom si precitam zbytnych 1500 slov

Túto položku môžu komentovať iba prihlásený používatelia. Prihlás sa alebo zaregistruj!