Pozvánka - seminár k športovej príprave

  • Nedostupný
    28. - 29. apríla 2012,  Banská Bystrica Pripravili metodicko-bezpečnostná komisia a komisia mládeže SHS JAMES v koordinácii s Katedrou telesnej výchovy a športu FHV UMB 

Seminár sa uskutoční v dvoch častiach.
Prvá časť určená všetkým záujemcom o túto problematiku v sobotu popoludní bude venovaná teóri a metodike športovej prípravy v horolezectve. Teoretické vstupy a praktické ukážky budú doplnené diskusiou.
Začiatok je o dvanástej prezentáciou k obsahu športovej prípravy v horolezectve s poukázaním na špecifiká športovej prípravy vekových ketegórií mládeže spojenou s praktickými ukážkami obsahu športovej prípravy.
Prvú časť ukončí diskusia k teoretickým, praktickým a organizačným otázkam športovej prípravy v horolezectve.
Druhá, pracovná časť v nedeľu dopoludnia bude venovaná organizácii športovej prípravy mládeže a vzdelávaniu vedúcich klubov mládeže resp. trénerov a je určená predovšetkým tým, ktorí majú záujem zúčastniť sa takejto formy vzdelávania, alebo akýmkoľvek spôsom sa na ňom podieľať. Cieľom tejto časti rokovania bude prediskutovať možnosti riešenia prípravy odborníkov pre športovú prípravu v horolezectve.

Cestovné náklady budú preplatené vždy maximálne dvom účastníkom za klub, alebo oddiel.

Záujem o účasť nahláste mailom na horoskola@james.sk najneskôr do pondelka 23. apríla najmä v prípade, že budete mať záujem o zabezpečenie ubytovania. Ubytovanie bude možné na internáte FHV UMB. Cena za nocľah je 12,00 €.

Komentáre (0)

Nikto zatiaľ nepridal komentár. Buď prvý!
Túto položku môžu komentovať iba prihlásený používatelia. Prihlás sa alebo zaregistruj!