Letný tábor SHS JAMES

  • Manínsky vápenec, andezit na Kalamárke a minulý rok aj legendárne pieskovce českého Adršpachu stáli za niekoľkými úspešnými tábormi mládeže, organizovanými Komisiou mládeže. Tento rok sa tábor vracia naspäť na Slovensko a to priamo do Slovenského Raja a okolia. Nielen, že nás čaká krásna príroda a vápenec Tomášovského Výhľadu ale určite sa dostaneme aj do Vysokých Tatier a tak pribudnú nie len nové zážitky ale aj skúsenosti. Takže si do diárov napíšte 26.8.-2.9. a vidíme sa na Spiši

Doprava: vlastná, 26.8. do 18:00. Veľké auto bude vyrážať v nedeľu doobeda z Bratislavy a bude mať zopár miest voľných v prípade záujmu o naskočenie.

Ubytovanie: ubytovanie bude na chatke na Čingove ale jedna noc je plánovaná na niektorej z tatranských chát preto je nutné zobrať si aj kempovaciu výbavu (spacák, karimatka, vlastná miska a príbor)

Strava: rovnako ako na minulých táboroch do prípravy stravy sa zapoja všetci. Strava je v cene a zahŕňa raňajky, desiatu, obed, olovrant a večeru.

Cena: 75€ - jedná so akciu priamo organizovanú SHS JAMES čiže členovia SHS JAMES platia 40€.

Vybavenie: Okrem štandardného táborového vybavenia do každého počasia by mali decká mať vlastnú lezeckú výstroj (lezečky, sedák, HMS, istítko, prilbu). Laná a vybavenie na postupové istenia sú v našej réžii. V prípade, že potrebujete niečo z povinného vybavenia požičať, nie je problém, stačí včas napísať.

Kontakt: otázky a prihlášky posielajte na mladez@james.sk

Teším sa spolu s Vami na nové výzvy a dobrodružstvá !

Prihláška na stiahnutie

Tomaso Greksák

Predseda komisie mládeže

Komentáre (0)

Nikto zatiaľ nepridal komentár. Buď prvý!
Túto položku môžu komentovať iba prihlásený používatelia. Prihlás sa alebo zaregistruj!